Berkes Judit - Napsugár üzente 14 éve

Köszönöm, egyszerűen rám találnak azok, amikre szükségem, szükségetek van. Csak figyelnem kell az egyensúlyra, mert fontos a lélek, nagyon, de sokaknak az információ, a konkrét testi segítség kell előbb, mert azt érzik fontosabbnak.

Meg kell majd találjam azt a törékeny egyensúlyt, ahol mindenki jól érzi magát, gondolkodásmódtól függetlenül.

Válasz

Máté Tóth Mária üzente 14 éve

Kedves Napsugár, sok jó hírt kaptunk tőled megint!
Meg is érdemled a dicséretet! :)

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 14 éve

Pannikám, most látom, milyen szépet írtál nekem..., köszönöm. Megígérem, soha nem fogtok bennem csalódni, és olyan öröm, hogy végre látom az eredményeit a munkámnak, és nem hiábavaló...
Jó érés, hogy olvastok, hogy dicsértek, és kapom a megerősítéseket. Értetek teszem!!! És én ILYEN vagyok, csak önmagamat adom. Remélem mindenki megtalálja azt, ami miatt csatlakozott.
Szeretettel,
Napsugár

Válasz

novák erika üzente 14 éve

szia Pannikám!
azért göröngyös az az út, tele van bukkanókkal.....
tegnap nagyon rosszul voltam, csütörtökön kaptam
egy 5h-s cemot, az ellenségemnek sem kívánom a
mellékhatásokat! Puszi és kevés locsolót era

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Napsugár! Ez olyan mintha az Ars Poéticád lenne!Elkötelezted magad az emberek gyógyítására, és ez gyönyörű!Ne engedd, hogy csalódjunk Benned!
Szeretettel ölellek: Panni

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Szia Era! Nagyon jó úton haladsz!Puszillak Panni

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 14 éve

Bocsánat, látni láttam, de sajnos nem tudtam végig elolvasni, mert nem tudtam, hol lehetne rákattintani. :( Hát hiába, még kezdő vagyok "csoport téren".
Nagyon szívesen foglalkoznék vele, de talán ezen belül foglalkozom majd a lélekkel, meditációkkal és egyebekkel, mert nincs sok szabadidőm.
A betegek valóban lelkileg is nagyon sok törődést, és odafigyelést igényelnek. Elveszettnek, kétségbeesettnek érzik magukat, és nem tudnak a rengeteg információ és tév-információ között eligazodni. A kérdéseikkel egyedül maradnak, és sokszor még a válaszoknál is fontosabb, hogy valaki meghallgassa őket, és elmondhassák az érzéseiket.
Sokszor a hozzátartozónak még nehezebb, bár a testi fájdalmakat nem ő éli át, lelkileg szinte elviselhetetlen, hogy látja szenvedni, akit szívből szeret...
Szóval nekem rengeteg időmet elveszi a lélek ápolása, a test történéseinek elmagyarázása, és emiatt nem marad időm arra, hogy készítsek egy újabb csoportot. Szívesen megtenném, de azt hiszem, itt fogom ezt kibővíteni, amennyire tudom. Már elkezdtem írni egy írást... "Mit tennél, ha ez lenne Életed utolsó napja" címmel, de még a vége nincs kész.
Felfigyelt rám egy újságíró is, aki szeretne velem riportot készíteni, mert látja, érzi, hogy amit csinálok, az valami más, mint a klinikai orvoslás, más, mint az alternatív gyógyászat, mert ez valahol a kettő, de még inkább több terület kapcsolódása.
Ez az ÉN UTAM, hogy ezeket megtegyem, hogy minél több embernek adjam vissza a hitét, hogy még sokáig megtapasztalhassák az ÉLET szépségeit...

Válasz

novák erika üzente 14 éve

Kedves Kiss Józsefné!

Nem tudom a keresztneved, bocs... Nekem sikerült!
Fél éve rákos vagyok és 10 éve depressziós!
Nem adom fel, míg 1 darabban látsz!
Ha Isten velünk, ki ellenünk!?
Mielőtt nagyképűnek hinnél, bármiben segítek, ha
tudok..... puszi era

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

..igen negyven valahány éves volt apukám apukája is....szájrákban....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Még nem válaszoltál,lehet nem láttad a kérdést....Segítesz rajtunk,nekünk depressziósoknak is?Miért ne lennének azok a ma élők...De miért kéne,hogy szégyeljük ennyi sok szomorúsággal...???!!!!Olyat kéne ami mégis ÉLETRE VALÓ lenne ...Mint e klubbod!!!PUSSZ

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 14 éve

Pannikám édes. Privát üzenetben nagyon szívesen megírom, de nem szeretnék itt semmit konkrétan reklámozni. Igyekszem minden területről eljuttatni az információkat, és utána mindenki hallgassa a belső hangját, hogy melyiknél érzi azt, hogy ez neki jó lenne. Természetesen mindent leírok róla, amire csak kíváncsi vagy!
Puszillak, Judit

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Kedves Napsugár! Irnál erről bővebben? Mi a neve, hol kapható, drága-e? Ilyenek érdekelnek.Köszönettel:Panni

Válasz

Berkes Judit - Napsugár üzente 14 éve

Nekem sajnos a "felmenőim" között többen haltak meg daganatos betegségben, ezért én folyamatosan szedem a megelőzés miatt azt a készítményt, ami segít a rák megelőzésében, mert pont a P53-as gént nem hagyja ellustulni. Nem bízom a véletlenre, bár nagyon hiszek az elme szerepében, hogy mindenre képes vagyok hatni, de a folyamathoz hozzátartozik, hogy adjuk meg a testnek is, amire szüksége van. Így nyugodtabb vagyok :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ezek nagyon érdekes cikkek,köszönjük!

Válasz