Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rákosok és Leukémiások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rákosok és Leukémiások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rákosok és Leukémiások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rákosok és Leukémiások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Szerző: Eva Kapfelsperger – Udo Pollmer
Kiadó, kiadás éve: Kétezeregy Kiadó, 2006
PCB, HCB, DDT, antibiotikumok és mutagén készítmények, antioxidánsok vagy épp nitrites pácsó? A Halál a konyhában több, mint izgalmas merülés élelmiszereink világába - csak ússzuk meg szárazon!
Az se tántorítson el minket elolvasásától, hogy a könyv az egykori NSZK-ban született jó két évtizeddel ezelőtt, s ezért gyakran van olyan érzésünk, hogy mindez valami poros újságírói akta, amihez nekünk semmi közünk. Hogy ne legyen így, arról gondoskodtak a fordítók, akik ahol csak lehetett, ellátták a szöveget a mai magyar valóságba betekintést nyújtó lábjegyzetekkel. Ráadásul, amint azt máshonnan is tudjuk, egyes gyógy- és vegyszerek maradványai jóval a felhasználásuk beszüntetése után is megtalálhatóak a mezőgazdasági termékekben, nem beszélve arról, hogy a szakemberek sem tagadják: élelmiszerbiztonsági szempontból sokszor jó két évtizedes késéssel kullogunk Nyugat-Európa mögött.
A Halál a konyhában az állatgyógyszerek feketepiacán tett látogatás után számbaveszi a hús, a feldolgozott húsipari termékek, a tojás, a hal, a tej és a tejtermékek (külön kitérve az anyatejre is!) kritikus összetevőit, nem feledkezve el a fogyasztóknak adható jótanácsokról sem, amivel csökkenthetjük az élelmiszerekben rejlő veszélyeket. Érdemes megszívlelni!
Ajánlotta: Tudatos Vásárló
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Segítség a gyógyuláshoz
Jacques Martel: Lelki Eredetű Betegségek Lexikona - letölthető
Emil Coué: A gyógyítás legnagyobb titka