Lélek: Veszélyes élelmiszerek a rákkal harcolóknak

Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 528 fő
  • Képek - 116 db
  • Videók - 74 db
  • Blogbejegyzések - 238 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 17 db

Üdvözlettel,

Rákosok és Leukémiások vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 528 fő
  • Képek - 116 db
  • Videók - 74 db
  • Blogbejegyzések - 238 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 17 db

Üdvözlettel,

Rákosok és Leukémiások vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 528 fő
  • Képek - 116 db
  • Videók - 74 db
  • Blogbejegyzések - 238 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 17 db

Üdvözlettel,

Rákosok és Leukémiások vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 528 fő
  • Képek - 116 db
  • Videók - 74 db
  • Blogbejegyzések - 238 db
  • Fórumtémák - 21 db
  • Linkek - 17 db

Üdvözlettel,

Rákosok és Leukémiások vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Vannak élelmiszerek, alapanyagok, amelyek összetevői táplálják a rákos sejteket. Így ezek hanyagolása képes a rákos sejteket megakadályozni az erőgyűjtésben. Hogy milyen ételek, összetevők elkerülése ajánlott a napi táplálkozás során, azt összeszedtük egy rövid cikkben.

 

Túl sok vegyipari terméket fogyasztunk


Manapság már elképzelhetetlen, hogy egy boltban vásárolt élelmiszerben ne találjunk tartósítószereket, színező anyagokat, ízfokozókat. A felvágottak, a tejtermékek is szinte tocsognak ezekben a szerves vegyi anyagokban. Azonban mégsem ezek okozzák a legnagyobb veszélyeket. Sokkal inkább a mezőgazdaságban használt permetező anyagok, az állattenyésztésben alkalmazott hormonok. Mindezek megragadnak a növényekben, gyümölcsökben és az állatok zsírszövetében. Ha szinte minden élelmiszerben fellelhetőek a vegyi anyagok, akkor mégis mit együnk?

Adjon egy esélyt a bio élelmiszereknek

 

network.hu

Nem rég a Yale Egyetem egy érdekes kísérletet végzett. Fogtak 23 diákot, akik 1 hétig a hagyományos élelmiszereket fogyasztották (hagyományos boltokban kapható szalámik, húsok, zöldségek, gyümölcsök, gyorséttermi menük), majd megmérték a vizeletükben lévő vegyszerek mennyiségét. Ezután 1 hétig ugyanezek a diákok kizárólag bio élelmiszereket fogyasztottak. Az újabb vizelet vizsgálat pedig megdöbbentő eredményt hozott: a vegyi anyagok (például rovarirtók) aránya elképesztő módon lecsökkent.

 

Fogjuk vissza a cukorfogyasztást

 

Ha ugyanis szervezetünkbe túl sok cukrot viszünk be, az segíti a rákos sejtek burjánzását. Ezért érdemes listát készítenünk azokról az élelmiszerekről, amelyekben sok cukor van. Természetesen akadnak szép számmal olyan élelmiszerek, amelyek akadályozzák a rákos sejtek terjedését, kialakulását. Azonban egyszerűbb először kihúzni a rossz élelmiszereket a bevásárló listánkról. Gondoljon csak bele, egy vödör kék festékhez is mennyi, de mennyi fehér festéket kellene kevernünk, hogy a kék színnek még csak halvány árnyalata se maradjon. Mennyivel egyszerűbb, ha nem is teszünk a vödörbe kék színt, nem igaz?

Rossz élelmiszerek a következők:

  • Tej.
  • Joghurt.
  • Kefir.
  • Túró.
  • Növényi olajok (kivéve az olíva, repce és lenmagolajat).
  • A hidrogénezett olajból készült élelmiszerek. Például margarin, csipszek, pékáruk.


Forrás: Propharmatec

 

Címkék: rák veszélyes élelmiszerek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Berkes Judit - Napsugár üzente 11 éve

A cikkel nem teljes egészében értek egyet. Egy rákkutató professzor szerint, akinek a tapasztalata és elért eredményei alapján sokkal jobban hiszek, az ajánlás a következő:

NEM JAVASOLT:


Gabonafélék: búzalisztből készült összes termék, tésztaféle

Húsok: disznó, kacsa, liba, bolti pulyka (tele van antibiotikummal)

erdei gombák

Gyümölcsök: banán, datolya

Zöldségek: kelkáposzta, fejes saláta (a toxikus anyagok halmozása miatt) és minden, ami tapasztalat szerint puffaszt (lencse, száraz bab, sárgaborsó és minden hüvelyes ide tartozik)

Tejtermékek: nagyon zsíros- és penészes sajtok

Magvak: földimogyoró

Zsiradékok: margarin, disznózsír

AJÁNLOTT:


Gabonafélék: rozsból, tönkölybúzából és teljeskiőrlésű búzalisztből készült pékáru, tésztaféle (de csak az ajánlott napi szénhidrátmennyiségen belül, pl. napi összesen 2-3 szelet kenyér)

Húsok: tengeri hal, csirke, vad, borjú, marha

Termesztett gombák

Gyümölcsök: alma, kivi, grapefruit, bogyós gyümölcsök

Zöldségek: nagyon jó a zeller, brokkoli, sárgarépa, petrezselyemgyökér, cékla, uborka, savanyúkáposzta

Tejtermékek: kefír, joghurt, sajtok (kevésbé zsíros fajták), túró

Magvak: mandula, lenmag, tökmag

Zsiradékok: vaj, olívaolaj, repceolaj, tökmagolaj

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu