Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rákosok és Leukémiások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rákosok és Leukémiások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rákosok és Leukémiások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Rákosok és Leukémiások közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris megtudhatod miért alakul ki a rák, hogyan lehet eredményesen szembenézni vele, ill. mit kell tenni, hogy megelőzhesd. Hozzászólhatsz a tartalmakhoz, kérdezhetsz tőlem és a többiektől is
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Rákosok és Leukémiások vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Vannak élelmiszerek, alapanyagok, amelyek összetevői táplálják a rákos sejteket. Így ezek hanyagolása képes a rákos sejteket megakadályozni az erőgyűjtésben. Hogy milyen ételek, összetevők elkerülése ajánlott a napi táplálkozás során, azt összeszedtük egy rövid cikkben.
Túl sok vegyipari terméket fogyasztunk
Manapság már elképzelhetetlen, hogy egy boltban vásárolt élelmiszerben ne találjunk tartósítószereket, színező anyagokat, ízfokozókat. A felvágottak, a tejtermékek is szinte tocsognak ezekben a szerves vegyi anyagokban. Azonban mégsem ezek okozzák a legnagyobb veszélyeket. Sokkal inkább a mezőgazdaságban használt permetező anyagok, az állattenyésztésben alkalmazott hormonok. Mindezek megragadnak a növényekben, gyümölcsökben és az állatok zsírszövetében. Ha szinte minden élelmiszerben fellelhetőek a vegyi anyagok, akkor mégis mit együnk?
Adjon egy esélyt a bio élelmiszereknek
Nem rég a Yale Egyetem egy érdekes kísérletet végzett. Fogtak 23 diákot, akik 1 hétig a hagyományos élelmiszereket fogyasztották (hagyományos boltokban kapható szalámik, húsok, zöldségek, gyümölcsök, gyorséttermi menük), majd megmérték a vizeletükben lévő vegyszerek mennyiségét. Ezután 1 hétig ugyanezek a diákok kizárólag bio élelmiszereket fogyasztottak. Az újabb vizelet vizsgálat pedig megdöbbentő eredményt hozott: a vegyi anyagok (például rovarirtók) aránya elképesztő módon lecsökkent.
Fogjuk vissza a cukorfogyasztást
Ha ugyanis szervezetünkbe túl sok cukrot viszünk be, az segíti a rákos sejtek burjánzását. Ezért érdemes listát készítenünk azokról az élelmiszerekről, amelyekben sok cukor van. Természetesen akadnak szép számmal olyan élelmiszerek, amelyek akadályozzák a rákos sejtek terjedését, kialakulását. Azonban egyszerűbb először kihúzni a rossz élelmiszereket a bevásárló listánkról. Gondoljon csak bele, egy vödör kék festékhez is mennyi, de mennyi fehér festéket kellene kevernünk, hogy a kék színnek még csak halvány árnyalata se maradjon. Mennyivel egyszerűbb, ha nem is teszünk a vödörbe kék színt, nem igaz?
Rossz élelmiszerek a következők:
Forrás: Propharmatec
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Biológiai daganatkezelés
A tudósok rájöttek, miképp okozhatnak gondolataink a génekben molekuláris változásokat
Holisztikus képalkotó diagnosztika
Milliókat kezeltek tévesen »Rák« ellen